Csak egy előzenekar? Hát… nem sokáig!

Három csaj volt Iggy előtt, akik többnyire feldolgozásokat játszottak. Bejött nekik az élet, mert Sting is őket választotta korábban.

Az énekes, gitáros szőke-, aki Marilyn Monroe filmeken nevelkedett Blondie alterego, a billentyűs, gitáros barna-, aki Karenre hasonlít a Bananaramaból, és a nagyon terhes dobos csaj, aki annyira egyedi, hogy senki nem jut róla eszembe.

A nap még sütött, nagyon elő- hangulat volt, aztán egy ponton berántotta a színpad előtt ténfergőket -először- a látvány, mert irtó cukik voltak a csajok, majd a zene is. Hogy kerültek ide meteorként a semmiből?

A szintis egyben profi hegedűs is és többek között Beyonce zenésze volt, ami elég jó háttér egy saját banda összehozásához. Kicsit sem veszik magukat komolyan és tényleg olyanok, mint mikor lepattintom a felrázott bubis üccsi kupakját és kirobban belőle a cucc.

Volt feldolgozás (The Subways) és saját szám is, közben az énekesnek folyton kinyílt a ruhája, kikandikált az alatta lévő testrésze, bocccs, ami azért volt vicces, mert folyton elnézést kért érte, miközben az összes pasi a nyálát csurgatta és mert béna csatokkal próbálták-teljesen esélytelenül- rögzíteni a számok között. A terhes dobos csaj úgy tolta, hogy szerintem a rendezvényt biztosító mentősök támadóállásban álltak a backstage-ben.

És, hogy milyen zenét játszanak? Azt mondják bulshit POP. Én azt mondom, COOL POP-ROCKKKK, de mindenki döntse el maga…

https://www.youtube.com/watch?v=j4oE5R8EbiM&feature=youtu.be

https://www.facebook.com/cruelheartsclub/

A zene legyen veletek! 😊

Borítókép forrása: Instagram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s